Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه و معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه بناب با هدف همکاری‌های علمی و پژوهشی از دانشگاه‌های منطقه شرق ترکیه بازدید کردند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسین پیری، رئیس دانشگاه و میرسجاد هاشمی، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه بناب با هدف همکاری‌های علمی و پژوهشی از دانشگاه‌های منطقه شرق ترکیه بازدید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسین پیری، رئیس دانشگاه بناب در راستای دعوت به عمل آمده از طرف دانشگاه‌های منطقه ارزروم ترکیه طی یک سفر چند روزه از دانشگاه‌های Ataturk، Bayburt، Gumushane، Binali Yildirim و Agri ibrahim cecen بازدید به عمل آورد.

پیری در حاشیه این دیدار‌ها ارتباط مستمر دانشگاه بناب با دانشگاه‌های اتحادیه قفقاز را بسیار ضروری دانست و تصریح کرد: دیدار با روسای دانشگاه‌های مختلف از کشور ترکیه و برگزاری جلسات مختلف و معرفی توانمندی‌ها و خواسته‌های دانشگاه تفاهم نامه علمی بناب در راستای دستیابی به حوزه‌های مشترک همکاری‌های علمی دانشگاه بناب با دانشگاه‌های کشور ترکیه از جمله اهداف این سفر بود و دانشگاه بناب امروز ظرفیت لازم برای توسعه همکاری علمی و آموزشی با دیگر دانشگاه‌های جهان و به ویژه با کشور‌های منطقه را دارد.

در طی بازدید از دانشگاه Ataturk ترکیه پرفسورعامر چوماکلی ریاست این دانشگاه نتایج دیدار و مذاکرات فیمابین دو دانشگاه را مثبت ارزیابی کرد و گفت: با توجه به توافق موجود بین دو دانشگاه، تبادل دیدگاه‌ها در مورد مسائلی مانند شتاب بخشی به فرآیند مبادله اعضای هیات علمی و تحرک بیشتر در حوزه پژوهشی و تعریف پروژه‌های علمی مشترک، تبادل دانشجو و فارغ التحصیل یا برگزاری کارگاه‌های مشترک تخصصی، کنفرانسها، کنگره‌های علمی، تبادل اطلاعات دانشگاهی، نشریات و سایر زمینه‌ها از جمله مسائلی بود که در جلسه مشترک با هیات دانشگاه بناب مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

گفتنی است، دانشگاه Ataturk، بزرگترین دانشگاه شرق ترکیه با بیش از ۶۰ سال قدمت و بیش از ۲۰ دانشکده، ۱۸کالج، ۳۰ مرکز پژوهشی و بالغ بر ۲۸۰ هزار دانشجو و ۳ هزار عضو هیات علمی، یکی از برجسته‌ترین مراکز علمی و آموزشی منطقه می‌باشد.

در حاشیه این دیدار، خلیل ابراهیم زیدبک، رئیس دانشگاه Gümüşhane ترکیه در این دیدار گفت: از زمان تاسیس دانشگاه، اولویت‌های اصلی ما افزایش فعالیت‌های علمی بین المللی بوده است و در این راستا، امروز یک توافقنامه همکاری با دانشگاه بناب از ایران امضا کردیم؛ ما معتقدیم که همکاری میان دو کشور همسایه با روابط قوی تاریخی، که امروزه هر دو کشور از قدرت‌های منطقه‌ای و جهانی به شمار می‌روند، نمونه‌ای موفق برای همکاری‌های دیگر کشور‌های اسلامی است.

ابراهیم زیدبک تاکید کرد: توسعه یک جامعه بدون علم و دانش امکان پذیر نیست ما در عصر اطلاعات دیجیتال هستیم، بنابراین به عنوان موسساتی که دانش را در بالاترین سطح تولید می‌کنند، سعی خواهیم کرد که توافقات همکاری بین المللی را با کشور‌های همسایه و کشور‌های مختلف جهان افزایش دهیم.

رئیس دانشگاه Gümüşhane ترکیه در ادامه مطرح کرد: ما یک قرارداد ۵ ساله امضا کردیم و به عنوان یک نتیجه از این توافقنامه همکاری، قصد داریم با درک متقابل در مورد مسائل اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی، آموزش و تحقیقات متقابل بین دو دانشگاه را توسعه دهیم و امیدوارم این توافقنامه با تلاش‌هایی که بعد از این صورت خواهد گرفت، نتایج مفیدی برای همه ما به ارمغان بیاورد.

تفاهم نامه علمی دانشگاه Binali Yildirim مقصد بعدی هیات اعزامی دانشگاه بناب بود که این مرکز دانشگاهی واقع در شهر ارزنجان و دارای ۲۲ هزار دانشجو و از دانشگاه‌های نوپا و جامع با بیش از ۱۰ دانشکده و ۱۲ مرکز آموزشی می‌باشد؛ این دانشگاه در سال ۲۰۰۶ تاسیس شده و در سال‌های اخیر فعالیت چشمگیری در عرصه فناوری‌های نوین و علوم مهندسی و علوم پایه داشته است و همچنین عضو طرح‌های مولانا و فارابی وزارت آموزش ترکیه می‌باشد.

آکین لوینت، رئیس دانشگاه Binali Yildirim نیز در پایان نشست مشترک با رئیس دانشگاه بناب از عزم این دانشگاه برای توسعه همکاری‌های آتی علمی و پژوهشی با دانشگاه بناب خبر داد. همچنین تفاهم نامه همکاری مشترک در انتهای این دیدار بین دو دانشگاه امضاء شد.

حنیف برکت معاون دانشگاه Bayburt در این دیدار تقویت روابط فرهنگی دو کشور را از نتایج همکاری متقابل بین دو دانشگاه خواند و پیگیری جدی همکاری متقابل بین دو دانشگاه را در زمینه‌های مشترک خواستار شد.

دانشگاه Agri Ibrahim cecen، آخرین دانشگاهی بود که هیات اعزامی دانشگاه بناب از آن دیدار به عمل آوردند که این مرکز در سال ۲۰۰۷ از دانشگاه آتاتورک جدا شد و به عنوان دانشگاه مستقل در منطقه آناتولی شرقی فعالیت می‌کند حدود ۷۰۰۰ دانشجو و ۳۰۰ عضو هیات علمی فعال دارد.

کارابولوت عبدالهلیب رئیس دانشگاه Agri Ibrahim cecen در این دیدار ضمن اشاره به مضامین مشترک فرهنگی کشور ترکیه با ایران گفت: ما در دانشگاه آغری به دلیل نزدیکی جغرافیایی با ایران به همکاری مشترک با دانشگاه‌های ایرانی اهمیت زیادی قائلیم و امیدواریم این دیدار و این تفاهم نامه مشترک آغاز یک همکاری سازنده و مستمر باشد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه Binali Yildirim دانشگاه بناب دانشگاه های اتحادیه قفقاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۵۵۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست هم اندیشی پژوهشگران علوم شناختی با حضور سید محمد مهدوی، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری شناختی و مدیران و مسئولان دانشگاه خلیج فارس در بوشهر برگزار شد. در این نشست راه‌های توسعه همکاری‌های علمی و تحقیقاتی درحوزه علوم شناختی مورد بررسی قرار گرفت.

مهدوی، با اشاره به اهداف و سیاست‌های این ستاد برای حمایت از اجرای طرح‌های علمی، پژوهشی و تحقیقاتی درحوزه‌های مختلف علوم شناختی گفت: با تلاش‌های این ستاد و به منظور تربیت نیروی کارآمد و متخصص تاکنون ۲۲ هسته پژوهشی در حوزه‌های علوم و فناوری‌های شناختی در مراکز علمی و دانشگاهی کشور تشکیل و فعال شده است.  

وی با اشاره به اینکه توسعه فعالیت‌های پژوهشی به همکاری‌های مشترک میان محققان و اساتید نیاز دارد، گفت: ستاد یکی از حلقه‌های رابط در توسعه علوم و فناوری‌های شناختی محسوب می‌شود و برای تحقق این هدف حمایت‌های لازم را ارائه می‌کند.

وی توجه به حوزه‌های سلامت و سرمایه شناختی، آموزش و پرورش شناختی و شناخت اجتماعی را از جمله اولویت‌های ستاد بر شمرد و گفت: رویکرد ستاد بهره گیری و بهره‌مندی ازدستاورد‌های علوم و فناوری‌های شناختی برای ارتقاء و افزایش توانمندی مهارت‌های شناختی درسطح جامعه و نیز کمک به امر یادگیری و یاددهی با شیوه‌های شناختی در نظام آموزشی است و ستاد آماده است با حمایت همه جانبه از طرح‌های پژوهشی و تحقیقاتی بستر‌های لازم را برای تحقق این اهداف مهم فراهم آورد.

وی اضافه کرد: پژوهشگران و فناوران می‌توانند از طریق سایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی و همچنین سامانه خدمت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری از اطلاعیه‌ها آگاه شده و برای دریافت حمایت اقدام کند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه همکاری صندوق‌های حمایت از صنایع پیشرفته و ضمانت صادرات امضا شد
  • تفاهم‌نامه همکاری مشترک صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و صندوق ضمانت صادرات امضا شد
  • ظرفیت های فارس، چشم ۳۲ هیات تجاری خارجی را گرفت
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • تقویت همکاری ایران و عراق برای مقابله با پدیده گرد و غبار
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی
  • رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات ارشد اکو
  • آغاز همکاری‌ های حمل‌ ونقل بین‌ المللی و ترانزیتی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار
  • ۸ یادداشت تفاهم همکاری بین ایران و بورکینافاسو امضا شد