Web Analytics Made Easy - Statcounter

با وجود نامه استانداری آذربایجان شرقی برای بازگشت به کار کارمندان اخراجی دانشگاه بناب، هنوز ۵ نفر از کارمندان بیکارند و در بلاتکلیفی به سر می‌برند.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اوایل تابستان امسال بود که خبر اخراج ۱۲ کارمند دانشگاه بناب در رسانه‌ها منتشر شد.  بعد از انتشار این خبر کارمندان اخراجی با تجمع مقابل دفتر ریاست دانشگاه، خواستار برگشت به کار شدند، اما مسئولان دانشگاه جواب قانع کننده‌ای به خواسته آنها ندادند و علت اخراج را نبود بودجه و عدم نیاز اعلام کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته یکی از کارمندان اخراجی؛ اکثر این نیرو‌ها سال‌ها با حداقل حقوق دریافتی خدمت کرده‌اند و اخراج آنان به بهانه‌های واهی و با هدف تسویه حساب‌های سیاسی، کار اخلاقی و منصفانه‌ای نیست.

او می‌گوید چگونه در این وضعیت اقتصادی جوابگوی خانواده خود باشیم؟ در آستانه انتخابات پیش رو، بحث تعدیل سیاسی شکل گرفته تا اینکه به راحتی ۱۲ نیرو از کار بیکار شوند و احتمالا بعد از تعدیل این افراد، در زمان دیگری نیرو‌های دیگری را جایگزین آن‌ها می کنند.

بعد از اخراج و عدم توجه مسئولان دانشگاه به خواسته آن‌ها، کارمندان دست به دامان امام جمعه تبریز و استاندار آذربایجان شرقی شدند و با ارسال نامه‌ای خواستار بازگشت به کار خود شدند.

 مسئولان استانیهم وارد میدان شدند و از مسئولان دانشگاه خواستند با برگشت به کار کارمندان موافقت شود.  
هر چند که در ابتدا مسئولان دانشگاه بناب با برگشت به کار این کارمندان موافقت نکردند، اما در نهایت با فشار‌هایی که از سوی مسئولان استانی بر مسئولان دانشگاه وارد شد، تعدادی از کارمندان به کار خود برگشتند.   بیشتر بخوانید:

اخراج ۱۲ کارمند دانشگاه بناب به دلایل واهی

مقاومت رئیس دانشگاه بناب برای بازگرداندن نیرو‌های اخراجی

امکان اشتغال برای کارمندان اخراجی دانشگاه بناب فراهم شد


حالا با موافقت دانشگاه، حدود ۷ نفر از کارمندان اخراجی که هر کدام دارای مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد هستند و قبل از اخراج در حوزه‌های روابط عمومی، مرکز رشد، فناوری و اطلاعات، تاسیسات و امور فرهنگی خدمت رسانی می‌کردند، به کار بازگشتند، اما حالا نه مدیر و کارشناس، که نیرو‌های خدماتی دانشگاه هستند و در فضای سبز دانشگاه کار می‌کنند.

پای درد و دلهای یکی از کارمندانی که به کار بازگشته نشستیم؛ می‌گوید که با برگشت به کار از ما خواستند تعهد نامه‌ای را امضا کنیم که اعتراضی نداریم. و اگر امضا نمی کردیم نیروی جدید به جای ما می‌آوردند. ما هم به خاطر خرج خانواده خود مجبور به پذیرش همه این تعهدات شدیم. متاسفانه با وجود شرایط اقتصادی و چون اکثرا متاهل هستیم، مجبوریم در قسمت خدماتی کار کنیم؛ هر چند همه این تعهدات برای کار تا پایان سال است.   اضافه کاری ما حساب نمی شود به گفته این کارمند؛ در حال حاضر ۳۲ نفر در قسمت خدمات کار می‌کنیم و با وجودی که برای همه تا سقف ۶۰ ساعت اضافه حساب می‌شود، اما برای ما اضافه کاری لحاظ نمی شود.    
این تنها مشکل این کارمندان نیست؛ کارمندان اخراجی قبلا در گروه شغلی۱۳ بودند، اما حالا جزو گروه ۴ محسوب می شوند. به گفته این کارمندان، بقیه کارمندان دانشگاه دارای جایگاه بالای ۱۰ هستند.    او می‌گوید کمترین حقوق و مزایای دانشگاه به ما چند نفر که به کار بازگشته‌ایم تعلق دارد؛ حتی در جلسات عمومی دانشگاه از ما دعوت نمی‌کنند و ما جزو نیرو‌های دانشگاه به حساب نمی‌آییم.

ماجرای بازگشت کارمندان اخراجی به پایان نرسیده؛ هنوز ۵ نفر از کارمندان اخراجی با وجود تاکید استاندار آذربایجان شرقی به کار برنگشتند و در بلاتکلیفی به سر می‌برند.   لازم به ذکر است، خبرگزاری دانشجو با وجود پیگیری های متعدد برای ارتباط با رئیس دانشگاه هنوز موفق به تماس با رئیس دانشگاه نشده و همچنان پیگیر حل مشکلات کارمندان اخراجی دانشگاه بناب است.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه بناب اخراج کارمندان استاندار استان آذربایجان شرقی امام جمعه تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۴۹۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامه رئیس دانشگاه فردوسی مشهد به روسای دانشگاه‌های آمریکا‌

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد پیرامون سرکوب اعتراضات مسالمت آمیز دانشگاه‌ها علیه جنگ غزه و جنایت رخ داده در فلسطین اشغالی به روسای دانشگاههای آمریکا نامه نوشت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، مسعود میرزایی شهرابی در این نامه‌ نوشته است: دانشگاه‌های ایران اسلامی به عنوان حافظان آموزش عالی و آزاداندیشی، باید به عنوان سنگری برای تبادل آزاد نظرات و ایده‌ها عمل کنند.

وی افزود:در دانشگاه فردوسی مشهد، عمیقاً احساس می‌کنیم که باید نگرانی خود را نسبت به سرکوب تظاهرات مسالمت آمیز دانشگاه‌ها علیه جنگ غزه و به طور مشخص تر، اقدامات و سیاست‌های بی‌رحمانه اسرائیل ابراز کنیم.

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد اظهارکرد: اقدامات خشنی که برای خفه کردن گفتمان آکادمیک در مورد این مسائل مهم حقوق بشری انجام شده است، عمیقاً نگران کننده است؛ این نه تنها قداست و حرمت آزادی آکادمیک را تحت الشعاع قرار می‌دهد، بلکه مانع تلاش جمعی‌ ما برای دستیابی به حقیقت و عدالت می شود.

میرزایی شهرابی ادامه داد:با توجه به تأثیر مخرب جنگ بر زندگی انسان‌های بی‌گناه، از جمله کودکان، این وظیفه اخلاقی ما است که اقداماتی را که حقوق بشر را نقض می کند، محکوم کنیم، و در مورد این نگرانی‌های فوری و حیاتی جهانی، گفت‌و‌گوی باز را تشویق کنیم.

وی در این نامه آورده است: به عنوان آموزگاران، ما باید از آرمان صلح و عدالت دفاع کنیم و اطمینان حاصل کنیم که جوامع دانشگاهی ما فضای امنی برای تحقیق انتقادی و حمایت [از آرمان‌ صلح و عدالت] هستند.

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد خاطرنشان کرد: ما از همه دست اندرکاران می خواهیم که قاطعانه از این اصول حمایت کنند، تا بر تعهد خود نسبت به آزادی اندیشه و کرامت انسانی مجدداً تاکید کنیم.

گفتنی است؛ از زمان شروع اعتراض ها به جنگ اسرائیل در غزه با عنوان «جنبش همبستگی با غزه» از دانشگاه کلمبیای نیویورک آمریکا و سرایت آن به سایر دانشگاههای آمریکا بر اساس گزارش رویترز، حدود 550 نفر دستگیر شده اند؛این اعتراض ها در پی حمایت های همه جانبه دولت بایدن از اسرائیل و کشتار بی وقفه مردم غزه به تلافی شکست این رژیم در عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر 2023 و نیز عدم اجرای هرگونه آتش بس فوری و به منظور پایان دادن به کمک های نظامی و امنیتی واشنگتن به تل آویو صورت گرفته است.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • اغلب تخلفات در بین کارمندان ناشی از جهل به قوانین است
  • طرح پیشنهادی تعیین وضعیت اراضی پادگان جی به کمیسیون ماده پنج ارسال شد
  • وزیر علوم: تعداد کمی از اساتید در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند/ هیچ اخراجی بدون دلیل و با نگاه سیاسی نبوده است
  • وزیر علوم : موضوع جوسازی در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • ببینید | تصاویری از ایجاد دریاچه‌ای از زباله در اطراف تهران؛ بی‌توجهی مسئولان به وعده‌ خود!
  • وزیر علوم: جوسازی‌های ایجادشده در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • جوسازی‌های ایجادشده در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • نامه رئیس دانشگاه فردوسی مشهد به روسای دانشگاه‌های آمریکا‌
  • جنایت کارگر قهوه خانه بعد از اخراج!
  • کینه مرگبار کارگر قهوه خانه | کارگر جوان اخراج شد و وقتی فهمید فرد دیگری جای او استخدام شده ....