Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز،صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در جلسه مجمع سلامت شهرستان بناب با اشاره تغییرات سبک زندگی مردم در سه ماهه اخیر، گفت: سبک زندگی در کل ایران به علت شیوع ویروس کرونا از عادی خارج شده است، این نشان می‌دهد مردم کاملا همراهی می‌کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به افزایش ظرفیت غربالگری و نمونه گیری‌ها در سطح استان، افزود: روزانه بالای ۱۰۰۰ نفر در کل استان نمونه گیری می‌شود و بیش از ۳۰۰ نفر نیز روزانه با علائم کرونا به بیمارستان‌های استان مراجعه می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه تعداد مبتلایان در کل استان در حال افزایش است، گفت: تا زمانی که محدودیت‌ها برقرار بود وضعیت مطلوبی داشتیم، اما از ۲۳ فروردین که محدودیت‌ها برداشته شد آمار‌ها روز به روز در حال افزایش است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: خوشبختانه روند فوتی‌ها در اثر کرونا ویروس رو به کاهش است و به طور متوسط روزانه ۲ الی ۳ فوتی در کل استان را داریم که ۹۰ درصد آن‌ها بالای ۶۰ سال سن دارند.

 صومی به اقدامات جدی شبکه بهداشت برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا اشاره کرد و گفت: ضمن اینکه نمونه گیری‌های سرپایی را افزایش داده ایم، تمامی نزدیکان مبتلایان را مورد غربالگری و آزمایش قرار می‌دهیم تا خدای نکرده موجب گسترش ویروس نباشند.

او با بیان اینکه شهرستان بناب در وضعیت مطلوبی قرار دارد، گفت: تعداد مبتلایان و فوتی‌ها در مقایسه با سایر شهرستان‌ها کنترل شده است، و این نشان می‌دهد عزم جدی در این شهرستان برای مقابله با ویروس کرونا صورت گرفته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان اینکه هیچ فوتی در بین مبتلایان خانم باردار در استان تا این لحظه نداشته ایم، گفت: بالای ۱۰۰ نفر خانم باردار مبتلا در کل استان به بیمارستان‌ها مراجعه شده که با جدیت تمام مورد مراقبت کادر درمانی ما قرار گرفته اند. از این تعداد ۲۴ خانم باردار در آی سیو تحت مراقبت قرار گرفته اند و ۶ نفر نیز در وضعیت مناسب قرار ندارند.

 رفیعی فرماندار بناب در جلسه مجمع سلامت و ستاد شهرستانی مقابله با ویروس کرونا گفت: با همکاری و وحدت همگانی توانستیم شیوع ویروس کرونا در بناب را به خوبی کنترل کنیم.

رفیعی با اشاره به نقش خیرین در شهرستان بناب گفت:خیرین در حوزه سلامت بیش از ۴۵۰ میلیون تومان به شبکه بهداشت شهرستان در راستای تامین وسایل بهداشتی کمک کردند.

او گفت:با کمک بسیج و سایر نهاد‌های دولتی و غیر دولتی در ایام اول شیوع ویروس کرونا در بناب تمامی نقاط شهر و روستا‌ها ضد عفونی و گند زدایی شدند.

گفتنی است در خاتمه از زحمات و همت خیران سلامت شهرستان بناب با اهدای لوح توسط رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز قدردانی شد.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی تبریز ویروس کرونا رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز شیوع ویروس کرونا شهرستان بناب کل استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۴۰۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقاط حادثه خیز جاده‌های گیلان شناسایی و رفع شود

به گزارش خبرنگار مهر، رضا اکبری عصر شنبه در جلسه ایمنی راه‌های استان گیلان اظهار کرد: آمار تصادفات رانندگی در کشور بالا است و ما متوجه آن هستیم و اعتقاد داریم باید برای کنترل آن اقدامات لازم را انجام دهیم.

معاون سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ضمن تاکید بر لزوم سرمایه‌گذاری در حوزه زیرساخت و جاده سازی استاندارد افزود: در حوزه جاده سازی باید حداکثر تلاش و مسؤولیت پذیری را به خرج دهیم تا آمار تصادفات رانندگی کاهش پیدا کند.

اکبری از محدود بودن بودجه سازمان راهداری کشور سخن گفت و تصریح کرد: با وجود اینکه بودجه ما در این سازمان اندک است با این حال باید در راستای وظایف ذاتی خود، ایمنی سازی راه‌ها و کسب رضایتمندی مردم قدم برداریم.

وی تحلیل علت تصادفات را نیز در جهت کاهش آمار تصادفات ضروری خواند و بیان داشت: رؤسای ادارات راهداری در شهرستان‌ها باید تمام نقاطی که تصادفات آن بیشتر از جاهای دیگر است شناسایی کنند تا مشخص گردد سازمان راهداری چگونه می‌تواند در این خصوص کمک کرده و آمار را کاهش دهد.

معاون سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای افزود: تابلوهای راهنمایی و رانندگی در استان گیلان محو هستند و باید برای حل این مشکل چاره اندیشی شود زیرا با توجه به مسافر خیز بودن گیلان، این موضوع می‌تواند یکی از علل بالا بودن تصادفات رانندگی باشد.

کد خبر 6090225

دیگر خبرها

  • مرگبارترین اتوبان‌های تهران را بشناسید
  • نگاهی به آمار رویارویی ۲ تیم استقلال و تراکتور
  • کاهش سرقت در اردبیل
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • تشکیل کارگروه‌ تخصصی مشترک بین دانشگاه آزاد و شورای شهر زرقان
  • تصادفات فوتی و جرحی در تنگستان کاهش یافته است
  • نقاط حادثه خیز جاده‌های گیلان شناسایی و رفع شود
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • آمار مرگ در ایران | افزایش تعداد فوتی‌ها | آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد