Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@10:09:44 GMT

اشتغال امروزه یک گزینه نیست، یک ضرورت است

تاریخ انتشار: ۱۱ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۷۹۳۰۲

اشتغال امروزه یک گزینه نیست، یک ضرورت است

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری بناب با اشاره به ضرورت اشتغال و همخوانی آموزش‌های علمی و کاربردی با نیاز جامعه و متقاضیان و هم سو بودن با شرایط بومی و محلی است، خاطرنشان کرد: در نظرگرفتن آینده شغلی و بازار کار، عملگرا بودن در آموزش و بهره‌مندی از نیروهای خبره و توانمند از جمله مزیت‌های این دانشگاه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سمیه اشرفی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به تاریخچه تاسیس این مرکز آموزشی، اظهار کرد: مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری بناب از سال 1394 فعالیت خود را زیر نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری آغاز کرده و در حال حاضر به عنوان تنها مرکز آموزش علمی کاربردی در جنوب استان آذربایجان‌شرقی فعالیت دارد.

وی با اشاره فارغ‌التحصیلی بالغ بر ۲۰۰ نفر دانشجو از مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری بناب، افزود: همچنین بیش از 30 نفر از مدرسان در رشته های مختلف با این مرکز آموزشی در زمینه آموزش دانشجویان همکاری می کنند.

وی حوزه فعالیت و پذیرش دانشجو در این مرکز را در بخش مدیریت و خدمات اجتماعی عنوان کرد و افزود: این مرکز در حال حاضر برای مهر 1401 بدون کنکور در مقاطع کاردانی(5 رشته) و کارشناسی (2 رشته )دانشجو می پذیرد. متقاضیان مقطع کارشناسی از 1 تا ۱۴ تیر ماه و مقطع کاردانی از ۱۴ تیر ماه با مراجعه به سایت سازمان سنجش یا مراجعه حضوری به آدرس مرکز (بناب- بلوار سهند - روبروی سپاه - کوچه سرو) ثبت نام به عمل آورند.

اشرفی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی که جزء دانشگاه های نسل سوم انقلاب مطرح بوده و علاوه بر آموزش‌های دانشگاهی بصورت ترمی، با آموزش پودمانی و نیز برگزاری آموزش های آزاد نقش سازنده و موثری در تربیت نیروی انسانی متخصص و مهارت دیده دارد.

وی ادامه داد: در این راستا در مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری بناب دوره های آموزش آزاد متنوع از جمله آیین نگارش و مکاتبات اداری، آشنایی با قوانین و نحوه تنظیم قراردادها در شهرداری، سبک زندگی اسلامی و ... برگزار گردیده است.

وی از امتیازات مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری بناب قرار گیری در موقعیت مناسب عنوان کرد و گفت: این مرکز در یک شهر صنعتی قرار گرفته و علاوه بر آن در شهرهای همجوار مرکز علمی کاربردی دیگری وجود ندارد، که این موضوع به عنوان نقطه قوت برای پذیرش دانشجو محسوب می شود؛ همچنین از امتیازات این مرکز برای دانشجویان نیز می‌توان به امکان دریافت شهریه نیمسال تحصیلی به صورت اقساط، بهره مندی از وام دانشجویی و برگزاری کلاس ها متناسب با نیاز متقاضیان به ویژه شاغلان اشاره کرد.

به گفته وی، دانشگاه جامع علمی کاربردی با توجه به انعطاف پذیری بالا در ارتباط با مهارت افزایی نیروی انسانی و ارتباط با بازار کار و بخش خصوصی می تواند محور توسعه اشتغال و کار آفرینی به ویژه در بخش تولید و صنعت باشد و خوشبختانه باتوجه به این‌که شهر بناب یکی از شهرهای پیشرو در بخش تولید و صنعت استان و شمال غرب کشور می باشد؛ از این‌رو در بحث اشتغال دانشجویان می‌تواند نقش بسزایی داشته باشد.

وی در پایان گفت: توصیه بنده به عنوان یکی از اعضای خانواده بزرگ دانشگاه جامع علمی کاربردی برای خانواده های عزیز و متقاضیان تحصیل این است که محلی را برای تحصیل انتخاب کنید که علاوه بر آموزش های دانشگاهی آموزش های مهارتی و کاربردی به همراه داشته باشد، بی شک دانشگاه جامع علمی کاربردی مناسب ترین گزینه برای شماست.

گفتنی است، پذیرش دوره‌های بدون کنکور دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان شرقی در مقاطع کارشناسی از یکم تیرماه شروع شده و تا ۱۴ این ماه ادامه دارد و ثبت نام دوره‌های کاردانی نیز از ۱۴ تیرماه شروع خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی اشتغال تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین دانشگاه علمی کاربردی دانشگاه جامع علمی کاربردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۷۹۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال

ایسنا/مازندران معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام اینکه بانک‌ها تسهیلات را به سمت تولید سوق دهند تا در بخش تولید رونق ایجاد شود، گفت: برای ارتقای تولید و مشارکت مردم نیازمند تعامل و هم‌افزایی دولت و مجلس هستیم.

 حجت‌الاسلام صحبت‌الله رحمانی ۸ اردیبهشت در دومین جلسه شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مازندران که با حضور ملکی مدیرکل استان‌های وزارت تعاون، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران و مدیران دستگاه‌های اجرایی استان برگزار شد، اظهار کرد: باید تلاش کنیم تا مطالبات رهبر معظم انقلاب در حوزه تولید پیگیری و مشکلات تولید رفع شود.

وی با اعلام اینکه جلسات شورای هماهنگی باید خروجی داشته باشد و برای مردم ملموس باشد، تصریح کرد: زمینه‌های مشارکت مردم در تحقق شعار سال ویژه پیگیری شود.

معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه اقدامات مهمی در استان مازندران انجام شده و باید بیشتر تقویت شود، ادامه داد: باید به سمت تفاهم‌نامه‌های بین‌بخشی برویم.

این مسئول با تاکید بر اهداف دولت سیزدهم، خاطرنشان کرد: دولت، دولتِ کار و کرامت است و همه دست به دست هم داده‌اند تا امروز شاهد کاهش نرخ بیکاری باشیم.

رحمانی با اشاره به اینکه باید چرخه تولید را در استان‌ها تکمیل کنیم، افزود: سالانه هزار میلیارد تومان به خانه‌دار شدن مددجویان بهزیستی از محل شرکت‌های زیرمجموعه تامین اجتماعی اختصاص می‌یابد.

وی از مشارکت ۶۰ میلیون نفر(۲۰ میلیون خانوار) در طرح کالابرگ و فجرانه خبر داد و گفت: باید شرایط را بهبود ببخشیم و کمک کنیم وضعیت مردم بهتر از این شود چراکه شایسته بهترین خدمت‌ها هستند.

معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام اینکه دشمن در جنگ اقتصادی بیکار ننشسته است، خاطرنشان کرد: با هدایت رهبری از گردنه‌های سخت عبور کردیم و جهاد تبیین در این بخش در اولویت قرار گیرد.

این مسئول ادامه داد: توجه به تعاون امری ضروری است و تلاش می‌کنیم مشارکت مردم را در تحقق شعار سال تقویت کنیم.

رحمانی با اعلام اینکه بانک‌ها تسهیلات را به سمت تولید سوق دهند تا در بخش تولید رونق ایجاد شود، گفت: برای ارتقای تولید و مشارکت نیازمند تعامل و هم‌افزایی دولت و مجلس هستیم.

لزوم انسجام و هم‌افزایی برای خدمت به مردم

مدیرکل استان‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این جلسه با قدردانی از تلاش مدیران در خدمت‌رسانی به مردم، گفت: از ظرفیت بسیج در وزارت کار و خدمت به مردم استفاده شود.

ملکی تصریح کرد: کارشناسان معین مشخص شده و به صورت میدانی در استان‌ها حضور و مسائل را رصد و احصاء می‌کنند.

وی افزود: انسجام، هماهنگی و هم‌افزایی در انجام کارها به ما کمک می‌کند و در تحقق برنامه‎‌ها اثرگذار است.

توجه ویژه به تولید اولویت مهم دولت سیزدهم

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران نیز در این جلسه با تبریک هفته کار و کارگر اظهار کرد: برنامه‌های متعددی در هفته کار و کارگر با محوریت  کارگران و توجه به تولید و اشتغال در حال برگزاری است.

علی باقری با اعلام اینکه کارگران نخبه، برتر و فرهنگ کار کردن را ترویج دهیم، تصریح کرد: توجه ویژه به تولید اولویت مهم دولت سیزدهم است و در راستای تحقق شعار سال تشکل‌های کارگری، کارفرمایی و بسیج کارگری در کنار هم هستند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با اشاره به اینکه جلسات شورای هماهنگی به صورت میدانی و شهرستانی برگزار می‌شود، افزود: در این جلسات مشکلات مردم به صورت ویژه رسیدگی می‌شود.

در این جلسه مدیران عضو شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران گزارشی از اقدامات ارائه و بر استفاده از ظرفیت‌ها و همکاری بین‌بخشی در راستای رفع مشکلات جامعه هدف تاکید کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور
  • اجرای طرح هویتی در خیابان معلم
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی
  • تحصیل در دانشگاه آزاد ممسنی با کمترین هزینه/ تعامل با شهرداری نورآباد براساس رویکرد فناوری
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها آغاز شد
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها از امروز آغاز شد